Източник, близък до кралското семейство, казва, че крал Чарлз се ​​справя добре

...
Източник, близък до кралското семейство, казва, че крал Чарлз се ​​справя добре
Коментари Харесай

Крал Чарлз се справя в битката с рака, но се появиха спекулации за здравето му

Източник, непосредствен до кралското семейство, споделя, че крал Чарлз  " се ​​справя добре " с лечението си от рак, само че макар лимитираните му изяви, към момента има възходяща угриженост за здравето му.

„ Въпреки че той разкри, че има форма на рак, това не направи нищо, с цел да потуши спекулациите за това какъв брой съществено болен може или не може да бъде “ , споделя кралският биограф Сали Бедел тази седмица заглавна история. „ Това е не прави никакви услуги на монархията. Той е държавен глава и има конституционни последствия. "

King Charles Is 'Coping Well' amid Cancer, But Speculation Looms: 'There Are Constitutional Implications'
— People (@people)
Близо 19 месеца откакто се сбогуваха със своя матриарх кралица Елизабет, която обезпечи десетилетия непоклатимост на фамилията и нацията си до гибелта си на 96 години през септември 2022 година кралските особи наподобяват уязвими. 

Заедно с отсъствието на принц Хари и Меган Маркъл след тежкото им овакантяване през 2020 година, сегашната офанзива от проблеми наподобява невиждана. 

„ Монархията би трябвало да бъде тази котва във времена на проблеми и всяко чувство за неустойчивост, което е неизбежно, когато двама от основните играчи са отвън строя, е разбираемо “ , споделя Бедел Смит. 

Добавя Катрин Майер, която написа биографията " Чарлз: Сърцето на един крал ": „ Това всеобщо разкрива по какъв начин кралското семейство се трансформира от прекалено много хора в прекомерно малко хора за малко време. “ 

Докато кралските особи се оправят с тези провокации, светлината на прожекторите се ускори върху краля. На фона на диагнозата му рак, която дворецът обяви на 5 февруари, без да разкрива точния тип рак, той остава централна фигура. Въпреки здравословните си усложнения, той продължава да се появява, посещава църковни служби и споделя гледки от живота си, в това число фотография, показваща благодарността му за вдъхновяващите картички за излекуване, които е получил, и видеоклип от обикновено личната му седмична среща с министър-председателя Риши Сунак.

Kate Middleton and Prince William’s Popularity Surpasses King Charles Amidst Royal Health Challenges.
— Ripe News (@theripenews)
Кралица Камила представляваше фамилията на възпоменателната служба на крал Константин в параклиса " Свети Георги " и се чака да замести съпруга си на годишната кралска работа този месец, само че се усилват настояванията крал Чарлз да бъде по-прозрачен по отношение на положението му.

По време на разгръщащите се събития принц Уилям запази успокоение и продължи - както би направила баба му кралица Елизабет - връщайки се на служба и провеждайки два поредни дни на кралски излети на 29 февруари и 1 март. 

„ Неговият фокус е върху работата му, а не върху обществените медии “ , споделя представител. 

Въпреки това остават въпроси относно мистериозното отсъствие на принц Уилям от мемориала на неговия кръстник крал Константин, като сътрудниците на двореца отхвърлиха да уточнят повода за решението му в последната минута да не участва. Въпреки че кралски източници изясниха, че това не се дължи на здравето на татко му или смъртта на Томас Кингстън, информацията остана лимитирана, защото публичната угриженост за благосъстоянието на Кейт Мидълтън ескалира на фона на нейното персонално възобновяване от коремна интервенция.

King Charles Addresses Speculation Regarding Princess Kate Middleton’s Health Amidst Royal Family Crisis.
— 4k News Now (@4knewsnow)
С възходящия напън, дворецът излезе с къс коментар, отбелязвайки, че принцесата на Уелс „ продължава да се оправя добре “ по време на възобновяване си. Тази нищожна актуализация – дружно с краткото наблюдение на кралската персона, возеща се в кола с майка си, Карол Мидълтън  в понеделник – идва на фона на това, което един вътрешен човек от двореца разказва като цялостно „ радиомълчание “ във връзка с нейното положение.

„ Всички се усещат обезпокоени от несигурността и има прекалено много неустановеност към монархията сега “ , споделя Бедел Смит.  „ Кралица Елизабет споделяше: „ Трябва да ме видят, с цел да ми повярват. “ 

За Чарлз и неговото ръководство е значимо обществеността да знае малко повече.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР